Juridisch advies

juridisch advies
Tsja…er zijn toch echt mensen die rechten gaan studeren (omdat ze de technische vakken te moeilijk vinden :) ), hier bieden laatstejaars rechten studentjes gratis juridische advies…zal er eens een voor de grap ingooien. Maar wie weet altijd wel handig op een gegeven moment denk ik (als je weer eens een beroep op je WA moet doen lol ).

Spy on it

spyonit
SpyOnIt is een reuze-handig online tool waarmee je websites in de gaten kunt houden op bepaalde keywords. Bijvoorbeeld : “vertel me wanneer Blade Runner op tv komt” of “vertel me wanneer die en die baan voor dit salaris zich aandient”. Het mooie is dat je genotified kunt worden via allerlei manieren varierende van pager, Palm tot email. Vooral handig als je veilingen in de gaten wilt houden zonder dat je zelf steeds door de lijsten wilt klikken.

Mylenses

mylenses
Een online shop waar je lenzen kunt bestellen. En het is veel goedkoper. Ik heb normaal Johnson&Johnson acuvue weeklenzen en die kosten me 250 piek per drie maanden. Hier heb ik ze voor 200 piek :) (incl. verzendkosten en btw). m.a.w.: ik spaar me 200 piek per jaar uit.

Krassen

krassen
Voor degenene die de site nog niet kent: op krassen.com kun je online krassen en leuke prijsjes winnen. Ach…in een verloren 5 minuten gewoon ff proberen wie weet.

De lovetest

de LoveTest
Vraag jij je wel eens af of je vriend of vriendin op man of vrouw vreemd gaat ? Met deze test die bestaat uit 18 vragen kom je het te weten. Ah…come on, inderdaad weer zo’n 13 in een dozijn site maar wel lachen. Ok een andere test dan enneagramtest, in 38 vragen kom je te weten wat voor soort persoonlijkheid je bent! Volgens de test ben ik 1. the artist (7)en 2. a thinker(5) en 3. een skeptic(5). Nog meer testen op test.pagina. Heel leuk is de NerdTest (waar ik 56.40 scoorde…gelukkig :) ).

Virtual Personality

Virtual Personality
Je hebt het al op het nieuws gezien de digitale nieuwslezeres, wel grappig, hier heb je een aantal van dit soort typetjes en wordt uitgelegd dat je ze kunt besturen via simpele scripting in je favourite editor. En yep je kunt een trial-versie downloaden.

Egroups

egroups
Mailinglijst en meer! Als je ooit een mailinglijst wilt opzetten doe het dan hier, je krijgt er nog een hele zooi communitytools bij ook zoals, free4alllinks, polls, database,kalender,etc…