Leestafel

Leestafel
Alles op het web lezen is onmogelijk. Jeroen van Bergeijk maakt vanuit New York een wekelijkse selectie van interessante artikelen op het gebied van politiek, wetenschappen, cultuur en amusement.

Guiness World Records

Guiness World Records
En hij is eindelijk online, draaiend op een microsoft platform, de Guiness World Records Site. Enorm leuk om een middagje doorheen te surfen, en je te verbazen over al die weirde records. Met onder andere de dagelijkse WOW! Mooie site overall erg gave filmpje zoals de 105 meter free-fall jump.

Hushmail

Hushmail
Hushmail is een eerste online webdienst die versleutelde email aanbiedt. En in deze tijden echolon is dat natuurlijk bittere noodzaak. Nooit meer zonder encryptie mailen!

Desaster

Desaster
De kerst nadert weer en je bent op zoek naar leuke dingen om te schenken. bij deze winkel vindt je heel veel geinig spul zoals opblaasbare sofas of buitenaarde embyros in een pot . O men dat zou echt heel gaaf zijn als je die semi-onopvallend tussen je boeken had staan :) Hier hebben ze echt hele leuke spullen, niet zomaar een ordinaire webwinkel.

Consumed

Consumed
Meer dan 3500 beschrijvingen van recepten die uitgeschreven worden. Dus heb je nog ergens wat pilletjes liggen – hier kun je vinden wat er nu werkelijk in zit. Ik moest Lariam gaan slikken omdat ik binnekort naar Gambia ga met vakantie (malaria!) dus maar ff gezocht.