Op deze pagina staat een lange lijst van levensmiddelen…

Informatie over levensmiddelen
Op deze pagina staat een lange lijst van levensmiddelen en waar ze vandaan komen. Echt een hele leuke pagina om eens uit te printen en door te lezen (of in de keuken te leggen).

voorbeeldje :

Dille
Een mooie, eenjarige plant. Oorspronkelijk afkomstig uit Oost-Europa en daardoor in ons land moeilijk te telen: onze zomers zijn vaak te nat en niet warm genoeg. Geef dille daarom een plekje in de volle zon.
Dille heeft sprietig groen blad en gele bloempjes die in schermen verschijnen. het kruid saat het liefst in volle zon en lichte, goed gedraineerde grond.
Dille smaakt licht naar anijs. De fijngehakte blaadjes smaken bijzonder goed bij gekookte of gepocheerde vis, schelp- en/of schaaldieren, soepen, dillesaus, komkommer-tomatensalade, kip en eiergerechten.
Voeg dille pas op het laatst aan het gerecht toe.
Verse dille is verkrijgbaar van juni t/m september.

Ik heb vanochtend voor de grap ook maar eens even…

hoe vindt men mij via Google?
Ik heb vanochtend voor de grap ook maar eens even in alle archive files een nedstat counter neergezet om te kijken of mensen op oudere weblog pagina’s terecht zouden komen via bepaalde zoekmachine’s. En ja hoor opeens begint mijn referrrer lijst via Google te groeien (zie nedstat counter), toch eens in de gaten houden de aankomende dagen.

Mischien ga ik e.e.a. wel vervangen door mijn eigen counter da’s altijd handiger natuurlijk.