Lijst foto’s van Joden op Internet

Een Nederlandse Neonazi clubje heeft een lijst met foto’s online gezet van bekende en onbekende Joden in Nederland. deze nazi schijnt er iets mee te maken te hebben.

We krijgen nu natuurlijk weer de hele vrijheid van mening uiting discussie, maar die sla ik even over (ja,nee,ja,nee,ja,nee).

Ik stel me even voor dat je iemand bent uit die lijst, e.g. een van die (schoolgaande?) meisjes en plotsklaps je foto op een Internationale hitlist terecht komt alleen maar omdat je (boeie) Joodse bent. Ik weet niet of je dan nog zo gelukkig bent met deze vrije menings uiting wet.

Het gaat niet om die lijst op het internet maar wel om het feit dat je weet dat die enge zeer georganiseerde kale koppen groepjes je naam kennen, je foto hebben, weten waar je woont, en het feit dat die gasten ook weer net iets te veel vrije tijd hebben om je het leven heel zuur te maken (wat ze dus ook doen).

De nederlandse moskeedatabase dient uiteraard hetzelfde doel.

Stoppen met roken aflevering 965865849

Als ik het goed begrijp mag men binnenkort niet meer roken in coffeeshops. Heb ik persoonlijk niet veel problemen mee, maar de logica ontgaat me enigzis. Ze gooien het over de boeg van “bescherming van het personeel”. LOL ! Ja, lekker : honderden mensen werkeloos (en dat in deze tijden) MAAR … ik rook niet. Wat een stelletje mongolen,
maar goed, die mensen kom je ook overal tegen natuurlijk.

Wat fijn toch dat onze overheid zo begaan is met onze gezondheid. Ik zou zeggen: zet uw gestapo maar klaar, want dit gaat 100% ontdoken worden.

Daarnaast het rookverbod voor alle cafe’s en horecagelegenheden. Ik snap de goede bedoeling van deze moraal- en gezondheidsridders. Echt. ik wil u dan ook hartelijk bedanken voor uw medeleven en interesse in mijn gezondheid en die van het personeel. Over 100 jaar zullen er standbeelden van u opgericht worden en zullen uw namen verschijnen in onze geschiedenisboeken als redders van de mensheid, waren er maar meer mensen zoals u, hoor ik u al denken.

Uw tegenstanders snappen het dan ook niet, ze weten niet hoe ze zich gaan voelen over een paar jaar als hun lijf vol zit met kanker veroorzaakt door honderden giftige gassen en ze weten niet hoe irritant het is om een roker naast je te hebben in een restaurant, of als je als personeel van een cafe thuiskomt en je hele kleren -stinken- naar rook. U helpt ze daarbij om dit te beseffen, daar zijn ze zelf niet slim genoeg voor. Na honderden jaren tabak gebruik doorziet u eindelijk de grote samenzwering.

Ik wil u ook bedanken voor die fijne opdrukjes op elk pakje sigaretten omdat ik waarschijnlijk, in uw beleving, na honderden krantenartikelen, reportages en internet-sites met grandioze gezondheidkundige informatie nog steeds niet begrijp waar het om gaat. Ik verkeer dan ook niet op hetzelfde intelligentie-peil als u.

Ik moet een beetje kotsen van u en deze anti-rook lobby, een beetje slecht voor mijn gezondheid.

Heer, verlos me van het kwade. Ben op zoek naar een Heer, het kwade reeds gevonden.