de rulovodiaan

De rulovodiaan is een merkwaardig beest alleen te vinden in de nevelachtige wouden van Ru’ok. In al de evoluties op alle planeten in het universum heeft er nooit zo een merkwaardige samenloop van omstandigheden plaatsgevonden waaraan de rulovodiaan zijn uiterlijke kenmerken dankt.

Geheime Tijdcapsules op het Internet

Een verschijnsel dat begin 21e eeuw begon was het verstoppen van tijdcapsules op het internet. Op tal van websites werden gecomprimeerde bestanden verstopt met daarin informatie die honderden jaren daarna essentiele informatie opleverde over het leven in de 21e eeuw. Vrij snel na de start van het verstoppen van deze tijdcapsules werd in de bestaande operating systemen een methode ingebouwd waardoor deze eitjes vanzelf verzonken in het besturingssysteem en pas jaren later automatisch weer daaruit naar voren kwamen, o.a. veel gebruikt als testament.
Uiteraard was dit ten voordele van de vele tijdreizigers die op die manier digitale informatie smokkelden naar de toekomst om ze veilig vele honderden jaren later weer te downloaden.

B@@ Log Technical Troubles

Mijn hosting partij gaat terug van .NET 1.1 naar .NET 1.0 en ik moet even een nieuw BlogThis! Shortcutje vinden, daarnaast is er een zekere berg code aan de achterkant die ik aan het herschrijven ben EN ik heb het retedruk op mijn werk…dus eventjes wat rustiger hier.