B@@ heeft zijn trouwpak

Esmee had een klein stukje stof van haar bruidsjurk meegegeven aan mijn moeder en we zijn een hele dag heel Limburg en Belgie nagereden op zoek naar HET trouwpak. Uiteindelijk ben ik geslaagd in Belgie vlak bij Maasmechelen. Daar hadden ze een pak in de maat 88 ( waarvan er maar een bedrijf in Belgie is dat die maat heeft, ooit van gehoord, een soort maar 44 maar dan langer) en dat zat als gegoten en was bovendien een “echt” trouwpak en niet een businesssuit. Stropdas moet ik nog uitzoeken.

B@@ rookt weer

Ok, voor wie het nog niet wist : ik heb het drie maanden volgehouden maar toen ik begin april bij de snackbar / frituur / patatboer / cafetaria / shoarmaboer / pizzeria stond en nogal lang moest wachten…. heb ik een pakje Gauloise gepind uit de sigaretten automaat. Ik moet zeggen dat ik er ERG misselijk van was.

Maar…de volgende dag weer een sigaretje gebietst uit het pakje (verborgen voor Esmee in de keuken achter de suikerpot) en de volgende dag twee….Toen Esmee de peuken vond in de prullenbak heb ik maar bekend dat ik weer begonnen ben.

En tsja…als je lekker in het zonnetje zit met een biertje en een sigaretje…

Ik vindt het roken nu echt gewoon heel erg lekker maar je hebt gelijk ik moet weer stoppen. Ik zal me er binnekort weer toe zetten om dit Amrozijn apart te leggen. Sorry, ik voel me heeeeel schuldig.

B@@ heeft zijn lease rijder goed-gedrag rijbewijs gehaald

Afgelopen maandag heb ik mijn praktijk rij examen weer gehaald. Binnen IBM moet elke lease/BAR rijder opnieuw een theorie/praktijk examen doen omdat dat de veiligheid op de weg vergroot o.i.d.

Het was wel spannend toch. Ik moest “afrijden” in Rijswijk (waar ik echt nog nooit gereden had) en ik moet zeggen ook al zit je per dag 5/6 uur in de auto het blijft toch vreemd dat er opeens iemand naast je zit die je rijgedrag analyseert.

De eindconclusie was in ieder geval erg positief: ik was een veilige bescheiden rijder (had hij wel eens anders gezien), keek goed uit bij fietspaden, hield goed afstand, keek goed in de spiegels e.d.

Waar hij opmerkingen over had:
– niet “in zijn vrij” zetten als ik op een kruispunt af “tour”, het is beter om terug te schakelen zodat je op de motor remt. Dat is op zich vreemd want ik kan zweren dat ik dat op mijn rijlessen geleerd heb. In ieder geval erg moeilijk om weer af te leren
– iets meer met de dode hoek rekening houden (die had ik verwacht), dus : 1 ,2 ,3 ;) Tsja, kweenie, meestal/altijd weet ik wat er zich om me heen gebeurd en of er verkeer achter me zit. Maar in principe heeft hij gelijk het kan altijd gebeuren dat een motorrijder met ongelofelijke snelheid plotseling naast je zit en je hem niet hebt zien aankomen.

Verder was het wel grappig dat hij Ulestraten kende ( waar ik geboren ben) omdat zijn buren daarna toe zijn verhuist, tsja…de wereld is klein EN dat hij een roker was dus gedurende de 1.5 uur durende rit hebben we gezeliig met zijn tweeen liggen paffen in de auto :) :)

B@@ in ondertrouw

Afgelopen week 20 april zijn Esmee en ik ondertrouw gegaan, jammer genoeg waren we de digitale camera vergeten dus we hebben geen leuke “handtekening plaatsen” foto. Natuurlijk was de ambtenaar weer een klant van Esmee (had vorig jaar een georganiseerde rondreis naar Thailand geboekt) dus Esmee was weer lekker aan de babbel over het reisbureau, hij zou dit jaar weer komen boeken :). Ik had evenals Esmee de keuze om de volgende achternamen aan te nemen :

a) de Leau
b) van Willige
c) de Leau – van Willige
d) van Willige – de Leau

Volgens de ambtenaar koos bijna elke man (99%) om gewoon zijn achternaam te houden en bijna elke vrouw (ook 99%) voor de optie van achternaam man – achternaam vrouw. We hebben er even over nagedacht maar uiteindelijk hebben we ook voor de combinatie gekozen, is ook wel handig want anders moet je telkens weer gaan uitleggen waarom.

Anywayz, jammer van gemiste foto, maar we zijn er nu bijna :)

Google Ads op de B@@ Log

Ik heb de Google Toolbar, de Google Deskbar, gebruik Google’s Blogger, post mijn newsgroup messages via Blogger Groups (voorheen deja), mijn primaire e-mail account is deleau* AT *gmail.com. gebruik Google als zoekmachine voor de-leau.com en dan nu ook maar Google Ad’s (aan de rechterkant), ik ben nog aan het experimenteren met de juiste layout. Ik heb gezien dat de jongen die de gratis referrerdienst ermee opgehouden is dus dat komt dan allemaal in de nieuwe layout.

Wanneer komt de nieuwe layout? Geen idee, als ik genoeg tijd heb om mijn servercomponents af te ronden. Wellicht dat enige tijd daarna ASP.NET 2.0 uitkomt en dan wordt het natuurlijk echt gaaf. Masterpages, Pagelets a la sharepoints etc… maar goed…

Ik was benieuwd welke ads Google zou tonen op basis van de content maar voorlopig nog alleen maar triva vragen, eens kijken of dat binnenkort veranderd.