Thuisbioscoop

Mijn droom is in mijn volgende huis (of het huis daarna) een flinke kelder in te ruimen, wat bioscoopstoelen te plaatsen, een flink audio systeempje en dan een beamer :

De Sony VPL-HS50 heeft een contrastverhouding van 6000:1.Het LCD-projectortje heeft een resolutie van 2,8 miljoen pixels (1280 x 720 x 3) en een helderheid van 1200 ANSI lumen. Daarnaast hij zoiets als “lensshift” waardoor de projector niet meer recht voor het beeld hoeft te staan. Daarnaast is de ventilator ook heel stil : 24db. Dus zelf bij een klein keldertje stoort de ventilator van de projector niet.

hier is een review.

Op dvd.nl vindt je 3 artikelen over “de bouw van een thuisbioscoop” :)

Pokernight At JP

Al jaren en jaren en jaren houden wij “inmiddels oudere jongeren” contact via onze “eens in de drie maanden” pokernights: tot diep in de nacht whiskey, sigaren, bier, vreten, vrouw het huis uit en pokeren :) Afgelopen zaterdagavond was het weer raak in Mestreech bij JP, was weer erg gezellig ook al is mijn pokerpot gehalveerd :(

Onze toekomstige wereldheerser had ook weer drie nieuwe varianten: Texas Showdown, Texas Sundown en de Texas Sundown 7, op zich weer een nieuwe aardig geldverslindende versie.

Was wederom weer erg gezellig ook door de komst van -toch nog gekomen-nieuwe pappa- MG en meneer -hit by lightning- die s’ochtends uit zijn bed viel en dacht dat ie in het ravijn viel.