Woerdman (Verf en Wand) in Hatert, Nijmegen, heeft…

Woerdman (Verf en Wand) in Hatert, Nijmegen, heeft op 26 en 27 februari de opening van zijn verbouwing (achter ons). Je kunt er ook een reis naar Barcelona winnen e.d. zie de actie, zie de folder met leuke spulletjes. Daar gaan we dus even een kijkje nemen, aangestoken door de vele woon en inrichtingsprogramma’s op tv met behang, verf, gordijnen en vloerbedekking van Verf en Wand.

te koop: de Da Vinci Code van Dan Brown, unabridged versie op 13 cd’s

Ik was er niet aan toe gekomen om hem “te lezen” dus ik heb de Da Vinci Code op cd besteld. Er zijn 2 versies: een unabridged (verkorte) versie en een uitgebreide (niet afgekorte) versie. De laatste heb ik uiteraard besteld. Ik kan je niet uitleggen met hoeveel plezier ik deze week in de auto zat en vol spanning het verhaal (af en toe in een file) aanhoorde. Echt te gek. Nu ik het verhaal gehoord heb moet ik inderdaad toegeven dat het een erg goed boek is. Wonderbaarlijk komen er stukken in voor die ik ook hier de afgelopen 5 jaar geblogd heb ( “brights” ).

Anyhow, nu zit ik natuurlijk met de fantastisch mooie box van maar liefst 13 cd’s in 3 mooi vormgegeven mapjes… die ik niet meer afluister (16 uur luisterplezier). op de cover staat $44.95 als prijs en ik heb ook nog iets van €10 aan invoerrechten betaald en nog iets dergelijks aan verzendkosten. Maar.. het kartonnen doosje als omslag is iets beschadigd aan 1 zijkantje onderaan (klein scheurtje), voor de rest: piekfijn en brand new. Als iemand nog wat files of reistijd voor de boeg heeft en het boek nog niet gelezen heeft: supertip. Ik weet niet wat de verzendkosten zijn maar het is een vrij zwaar doosje.

bieden mag hier

85 manieren om je stropdas te knopen

hoe moet je een stropdas knopen?, eerlijk gezegd gebruik ik alleen de “four-in-a-hand knot” maar enkelen vinden die “te smal” aan de bovenkant, deze week eens experimenteren met de Windsor varianten. Op de site zijn ook “tips & tricks” te vinden zoals : “How to Properly Untie Your Tie” (en dat het het meest desastreuze ding is wat je je das aan kunt doen als je dat uberhaupt niet doet). Ook grappig is deze site : 85 manieren om je das te knopen: “Recently in the magazine Nature, we proposed a mathematical model to calculate and classify all possible tie knots. Of the 85 found, we duly predicted the four knots in widespread use (see below) and further introduced nine new aesthetic ones.”. Er hoort ook een boek bij, dat ik zojuist besteld heb. Lijk me grappig de komende 85 werkdagen: elke dag een nieuwe knoop in mijn das ;) Wellicht koop ik dan ook de tiemaster zodat mijn das altijd goed op zijn plaats blijft zitten. B.t.w. nog veel meer stropdas knopen. Tegengekomen tijdens het surfen: Wellicht dat ik ook nog mijn eigen design op een stropdas laat zetten.