Where is my pagerank?

I have moved from de-leau.com (PR5) to leau.net (PR5) to cogmios.nl (PR5) during the years and now I moved to edward.de.leau.net. However, I still haven’t been assigned a pagerank.

I know it basically doesn’t matter, but it’s a psychological issue: where did I go wrong, lol.

Who can help me to find out why I don’t get a pagerank?

Aangifte 2007

Zoals we hebben kunnen lezen zijn alle digitale aangiftes 2007 (730.000 stuks) niet correct en dienen ze opnieuw gedaan te worden. Op zich lijkt me dat geen probleem omdat je toch lokaal de gegevens bewaard en dan gewoonweg opnieuw op versturen drukt.

Alles vanaf 23 februari schijnt wel ok te zijn.

Het is maar goed dat ik gewoon gewacht heb met het invullen van het ding :)

Dus voorzover ik begrijp kun je nu gewoon je aangifte insturen.

Het probleem dat ik heb is dat hij mijn digid niet accepteert. Ik heb mijn wachtwoord in mijn electronische wallet zitten, dus ik neem aan dat deze ok is. Als ik vervolgens klik op "wachtwoord vergeten" (wie weet), dan krijg ik dat er een fout opgetreden is waardoor ik een nieuw digid moet aanvragen…. zucht…

Die van Esmee klopt wel, ik vul dus EERST die van Esmee in maar nu krijg ik :

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*ARGH* nu denkt het ding dat IK ingelogd ben onder het digid van mijn vrouw terwijl ik eerst die van mijn vrouw en daarna die van mij wilde invullen. En nu vraagt hij mij of ik nu als mijn vrouw wil inloggen… hahaha.. als ik nu op VOLGENDE klik zal ik maar nogmaals met dezelfde code als die van mijn vrouw inloggen om de zaken niet verder te compliceren (nu wordt het verwarrend)… en…

wonderbaarlijk genoeg mag ik nu toch nog de aangifte versturen ook als staan er twee keer dezelfde sofinummers, ik onderteken hem nu twee keer als mijn vrouw in plaats van een keer als mij en een keer als mijn vrouw.

Het vreemde is dat er echt nergens een button terug of herstel te vinden is o.i.d. ik zit in een soort stappen met nergens de knop "foutje bedankt , ik probeer het even opnieuw". Nou… verzenden die hap, ik hoor het wel als ik het nogmaals moet submitten.

update: vandaag (1 maart) de activeringscode weer ontvangen. ik zie dat het wachtwoord slechts letters en nummers mag bevatten en maximaal 32 tekens mag zijn.

image

Dus mijn eerste poging:

ZA44aj#PReVeT_?tr=d@naqaBRUm4DRUC@APegAga6R#s2Udra?4+$&c8aW&tu3r

Mag dus niet :) (ik genereer ze via https://www.pctools.com/guides/password/ ), dan maar terug naar 32 karakters en louters cijfers en letters.

Goed, nu kan ik er weer in, even opnieuw submitten, klaar! mooi!

Nog iets grappigs: als je op "instellingen" klikt en dan op "gebruikte open source software" kun het betreffende lijstje zien in het belastingaangifte tool:

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 wxWidgets maar eens op mijn lijstje gezet om eens in te duiken (je moet vooral eens door deze lijst gaan van programma’s waarin het gebruikt wordt). Jammer dat ik eigenlijk geen tijd meer hebben om lekker wat te klooien hiermee.