EK 2008 Behang Stickers voor woning, bedrijf, cafe of restaurant

image image

Er is veel niet-echt-mooie oranje prullaria out-there. Complete wijken zijn versierd met goedkope oranje vlaggetjes en dat is niet echt stijlvol, op zijn minst. Waarschijnlijk heb je zelf ook dat idee als je door bepaalde wijken rijdt. Of krijg je een woede aanval als je huis versierd wordt met vlaggetjes terwijl je niet thuis bent…

Wat moet je, als je toch dat oranje tintje in huis wilt halen, maar dan op een "classy" manier je huis wilt aankleden? (Want dat kan ook).

Deze behangstickers zijn dan een goede keuze. Je kunt zelf een geschikte plek zoeken in je woning, bedrijf, cafe of restaurant om ze te plaatsen.

Een Oranje leeuw op de wand tijdens de finale…!! In 3 verschillende formaten en in 4 uitvoeringen. Zittend, staand, lopend en springend. Een combinatie op de wand is goed mogelijk.

Het product:
De muurversieringen van ApplePie Design worden vervaardigd in een mat, ultrafijn en semi-permanent vinyl sticker. Zij worden met een transfer aangebracht zodanig dat u ze zelf kunt plaatsen zonder enig probleem. Deze muurstickers kunnen op de meeste gladde oppervlaktes bevestigd worden. Ze kunnen ook verwijderd worden zonder lijmrestjes over te laten. Alle tekeningen kunnen vervaardigd worden in verschillende groottes en in meer dan 40 verschillende kleuren.

Andere kleuren zijn ook mogelijk.