BDR container reiniging

5 minuten geleden stonden er twee vriendelijke meisjes voor de deur die een abonnement op container (kliko) reiniging wilden verkopen. Voor € 3,50 per maand werd je Kliko gereinigd. De site BDR.nu zag er netjes uit en de meisjes ook. Nadeel van eerst op Internet even nakijken zou zijn dat we dan de korting van € 3,50 niet kregen.

Dus… toch maar even op Internet opgezocht:

 1. http://forum.www.trosradar.nl/viewforum.php?f=89&sid=08d6a6e2e272b3e40678fe2d7bb7cf95 (BDR – bovenaan met 55.692 views)
 2. http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/bdr-containerreinigingniet-geven-volledige-informatieopzeggen-abonnement/ (BDR – op KASSA! – met 35 antwoorden)
 3. Etc…

Nu zie ik ook dat het op 3 januari 2012 failliet is verklaard. Dus… het zou natuurlijk kunnen gaan om een doorstart met een nieuwe eigenaar vol goede wil …. maar … toch blij dat ik even gekeken heb op het Internet.

 

 

 

Tagged with 

2 thoughts on “BDR container reiniging

 1. Ze zijn weer bezig, failliet in 2012 en doorstart gemaakt. 3 medewerkers zijn nu bestuurders en gaan op dezelfde werkwijze verder.
  mijn zuster kreeg ook zomaar een factuur en daarop heb ik actie ondernomen.
  ik heb de namen en adressen van alle 3 bestuurders.
  Willem Dolf Noppers, wonende aan:
  Rozenstraat 80 , 7676CP te Westerhaar-Vriezenveensewijk.

  Boutaina Moussa, verblijfplaats onbekend, schijnt bij familie in te wonen te Rotterdam wanneer hij niet in de bajes zit.

  Johannes Gorter, deze gegevens krijg ik binnenkort.
  Bellen met BDR heeft geen zin, mensen hebben daar duidelijke instructies om de onschuld te spelen, deze medewerkers zijn ook medeplichtig in mijn ogen en verdienen een flink pak slaag.
  Kutvolk wat dus gewoon hun gang kan en mag gaan in dit godvergeten klotenland en daar is eigen rechter spelen de enige mogelijkheid.

  • Boutaina Moussa , is een vrouw en die is nu directriece
   Johannes Gorter , die is zelf opgelicht door willem dolf noppers
   dr zit nu een ander bestuurs lid genoemd willem schulte

Comments