Bio Spectra Attitude vaatwastabletten ervaring

 

imageATTITUDE is niet het enige merk dat fosfaatvrij Afwasmiddel aanbiedt. Het is echter belangrijk te begrijpen dat fosfaatvrij niet noodzakelijk milieuvriendelijk is. ATTITUDE is de enige die veganistische en volledig biologisch afbreekbare, chloorvrije reinigingsmiddelen aanbiedt, zonder petrochemische stoffen, kleurstoffen en kunstmatige geurstoffen.”

Door: Bio Spectra is gevestigd in Montreal en is een jonge, snel groeiende en passionele Noord-Amerikaanse ontwikkelaar, producent en marketeer van milieuvriendelijke goederen voor thuisgebruik. Zijn missie? Het promoten van een verantwoorde consumptie door sterk presterende producten aan te bieden die de impact op de gezondheid en op het milieu tot een minimum herleiden. Bio Spectra’s merk ATTITUDE, dat wereldwijd verkrijgbaar is, heeft het milieuvriendelijke tot het uiterste gedregen door het eerste en enige assortiment van huishoudproducten te worden met een gecertificeerde milieuvriendelijkheid en neutrale koolstofuitstoot.

 

Ik had, als bewuste consument, deze vaatwasblokjes gekocht (vrijwel overal online and irl te koop),  maar… helaas… ze lossen totaal niet op, alles zat vol met wit poeder achtig spul, aantal keren geprobeerd maar nogo. (en nou had ik er nog wel € 0,21 per vaatwasbeurt meer voor over) (€ 0,29 per tablet) (versus € 0.08 per tablet Lidl W5 – beste uit de test).

Ik heb erop gegoogled maar het lijkt erop dat ik de enige ben die dit op het Internet deel…, dus ik ben benieuwd of ik toevallig een slecht pak had of dat anderen ook dezelfde ervaring hebben.

Mocht je ze geprobeerd hebben, let me know :)

Tagged with 

2 thoughts on “Bio Spectra Attitude vaatwastabletten ervaring

  1. ‘neutrale koolstofuitstoot’ ….wasmiddel laten invliegen uit amerika…. pomdidom 😛

Comments