ik me maar eens aangemeld bij een ezine genaamd…

ik me maar eens aangemeld bij een ezine genaamd aanvang (aanvang.net, hier een paar leuke linkjes die in de e-zine van deze week stonden ( best wel leuk dus ik blijf maar even lid) :

RekenModules van InterPlein BV, een leuek verzameling appletjes die berekeningen uitvoeren mbt hypotheken, financieen e.d. erg handig.

Echolon maakt me steeds banger toch maar pgp downloaden zodat in ieder geval niet meer jan en alleman mijn mails kunnen lezen.

Het belastingaangifte formulier ligt weer voor mijn neus. ik ben nog aan het wachten op de jaaropgave van mijn werkgever maar ik zit sterk te denken om dit jaar toch maar eens electronisch aangifte te gaan doen. Was voorheen te lui om een digitale handtekening aan te vragen, maar zo te zien kan het nu gelijk via internet. Ben wel een beetje bang voor de bijtelling op mijn auto … erg bang…

Ook in belgie zijn ze nu op zoek naar gratis spullen…

Gratis een zwartmaandverbandje, dat heb je toch al die tijd al willen hebben ??

Van de meeste baby’s ter wereld wordt gelijk bij de geboorte (of daarvoor) een fotootje gemaakt, deze site heeft een gigantische database aangelegd met meer dan 172 miljoen foto’s, je kunt dan zoeken op naam, geboortedatum e.d. om te kijken of jij er bij zit. Ik geloofde het eerst niet (temeer omdat ik niet in een ziekenhuis geboren ben) maar toen ik mijn naam en geboortedatum intikte kreeg ik 1 hit terug …. en dat was een foto van toen ik net geboren was (die ik ook nog nooit gezien had) . try it!

omgangsvormen, kijk daar was ik naar op zoek, bijvoorbeeld: wanneer u in een auto rijdt en iemand laat u voorgaan bedank dat even met een vriendelijk gebaar of wanneer je een groot cadeau ontvangt laat dat twee later nog even weten dat u dat op prijs heeft gesteld en dat u daar blij mee bent.
Dit is eigenlijk ook best wel een leuk idee voor een eigen site, maar dan een waarbij mensen zelf items kunnen toevoegen.. .wellicht iets voor op www.de-leau.com

Comments